Fietsvakantie Nederland

Fietsvakantie Nederland, 4, 5, 6 of 7 dagen fietsen.

Wie een idee zoekt voor een korte en actieve familie vakantie Nederland, zou zeker eens aan een fietsvakantie kunnen denken. Een fietsvakantie Nederland van 4, 5, 6 of 7 dagen bijvoorbeeld. Er worden door diverse reisorganisaties korte familie fietsvakanties Nederland georganiseerd. Onder andere door SNP en Fietsrelax. Ook inclusief overnachting en met bagagevervoer. Je kunt bij een aantal hotels overmachten op een kamer met sauna of bubbelbad. Ook fijn als je met vrienden een fietsvakantie Nederland boekt.

hotelspecials kamers met bubbelbad


Met de familie fietsen van hotel naar hotel

Bij een korte fietsvakantie Nederland fiets je meestal van hotel naar hotel en overnacht je in familie hotel kamers. Bijvoorbeeld van de ene naar het andere van der Valk hotel. Is de familie groep te groot dan kan je overwegen een groot vakantiehuis Nederland te huren en vanuit dat grote vakantiehuis mooie fietstochten te maken. Huur voor mooie fietsroutes Nederland dan bijvoorbeeld een groot vakantiehuis Veluwe, op de Achterhoek of Sallandse Heuvelrug in Overijssel. Een groot familievakantiehuis in Zuid-Limburg huren, is zeker ook een goed idee.


fitte senioren aan het fietsen

Overnachten in een wellness hotel

Overnacht met de hele familie in een wellness hotel met privé binnenzwembad of sauna op de kamer. Overnachten in een hotel met jacuzzi is ook mogelijk. Een luxe fietsvakantie Nederland boeken en van wellness naar wellness hotel fietsen is in enkele provincies van Nederland mogelijk. Overnachten met de hele familie in in een wellness hotel Nederland met luxe familie kamers is via diverse hotel ketens mogelijk.


Familie fietsvakantie Nederland eigen fiets

Indien je kiest voor een familie fietsvakantie Nederland, kan je gaan fietsen met eigen fietsen of huurfietsen. Er zijn fietsvakanties Nederland beschikbaar waarbij het gebruik van fietsen en fietsroutes is inbegrepen. Het voordeel van het gebruik van een eigen fiets is dat deze past bij de behoeften van de gebruiker en je daardoor minder snel een blessure zult hebben. Als een fiets wat ongemakkelijk zit kan je natuurlijk zadel en stuur in hoogte laten verstellen of dit zelf doen. Bij een gebruik van een eigen fiets zal dat niet nodig zijn.


wellness hotels lastminutes banner

fietsen met familie op de Veluwe

Fietsvakantie Nederland met bagagevervoer en overnachting.

Je kunt als familie tijdens je fietsvakantie Nederland best we zelf voor het vervoer van je bagage zorgen maar makkelijk en comfortabel is dat niet. Gelukkig kan je ook een familie fietsvakantie Nederland inclusief bagagevervoer boeken. Dat fietst aanmerkelijk lichter en jij en je fiets hebben het dan minder zwaar te verduren. Zeker bij een 5 daagse familie fietsvakantie in Nederland is bagagevervoer aan te bevelen. Dat geldt zeker ook voor fietsen in een heuvelachtig landschap zoals in Zuid-Limburg rondom Valkenburg of Schin op Geul.


Waar in Nederland fietsen met de familie?

Nederland is een geweldig land om een familie vakantie te vieren en met de fiets van het ene naar het andere familie hotel te fietsen. Volgens de kenners steken Limburg, Drenthe, Overijssel en Limburg er toch wel boven uit. Daar vind je de mooiste fietsmogelijkheden van Nederland. Een actieve fietsvakantie Nederland boeken, is echter niet voor iedere familie weggelegd. De conditie van alle familie leden moet in orde zijn en ieder familielid moet van een actieve vakantie op de fiets houden. Ook beschikken lang niet alle hotels op je fietsroute over een jacuzzi of bubbelbad. Overnachten in een hotel met binnenzwembad en sauna is een betere optie.


bubbelbad romantisch

Fietsen langs de Nederlandse kust.

Veel wellness hotels Nederland liggen aan de Nederlandse kust en je kunt zeker van hotel naar hotel aan zee fietsen. Divers hotels Nederland aan de kust hebben de beschikking over een verwarmd binnenzwembad, een fietsenstalling en familie hotelkamer met jacuzzi, bubbelbad of sauna. Een enkel hotel aan de Nederlandse kust heeft naast fietsarrangementen ook een zwembad en bubbelbad op de hotelkamer.